KARAMAN / MERKEZ - Fatih Eğitim Çalışanları Ortaokulu

Kas

29/10/2023 tarihinde saat 10:00'da okulumuz konferans salanunda velilerimiz ve öğretmenlerimizin katılımı ile Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı.

Kas

Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları gerçekleştirildi. Okul Müdürü Fatih Çelik "Tarihin en şanlı zaferlerine sahip olan Kahraman Milletimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde verdiği Kurtuluş Destanı'nın ardından 100 Yıl önce bugün şanlı Cumhuriyetimizi ilan etmiştir. Kurtuluş Savaşı, her anı kahramanlıkla dolu olan bir mücadele örneği olmakla kalmayıp, aynı zamanda milletimizin var olma mücadelesini simgeler. Cumhuriyet ise bu mücadelenin zaferle taçlandığı, yeniden doğuşun ve ilerlemenin simgesidir. Bu düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, milli mücadele yolunda canlarını feda eden aziz şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyor; kahraman gazilerimizi ise sonsuz minnet ve şükranla anıyorum." diyerek konuşmasını bitirdi. Programın hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü kapsasmında okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı. Öğrenciler "Çök,Kapan, Tutun" komutlarını sırasıyla uyguladılar. Okul Müdürü Fatih Çelik " Ülkemizi derinden etkileyen Kahramanmaraş merkezli depremi yakın zamanda yaşadık. Bu tatbikatla önlem alma ve zarar azaltma bilincinin geliştirilmesi amaçlanmıştır." dedi.

Eyl

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü (Gaziler Günü) Anması okulumuzda yapıldı. Vatanı uğruna can veren tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor gazilerimize sağlık ve huzur içerisinde uzun ömürler dileriz.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Bakanlığımız tarafından Genel Hedefimiz "Psikolojik Sağlamlık" konusu belirlenmiştir. Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri İl Yürütme Komisyonu tarafından Yerel Hedefimiz ise "Meslekle İlgi, Değer, Yetenek ve Kişisel Özellik İlişkisi" konusu belirlenmiştir.

Eyl

İlköğretim Haftası okulumuzda çoşkuyla kutlandı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuzda 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları yapıldı. Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Eyl

İl Milli Eğitimi Müdürü Sn. Mehmet Çalışkan okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimizi mutlu etti.Müdürümüze yapmış olduğu ziyaretten dolayı teşekkür ediyoruz.