KARAMAN / MERKEZ - Fatih Eğitim Çalışanları Ortaokulu

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI OKULUMUZDA KUTLANDI

Mrt

OKULUMUZDA 18 MART ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ GÜNÜ ETKİNLİĞİ YAPILDI.

Mrt

OKULUMUZ 4/A SINIFI ÖĞRENCİLERİ LÜTFÜ ELVAN KONGRE MERKEZİNDE HÜRKUŞ VE GÖKBEY MÜZİKALİ İSİMLİ GÖSTERİYİ İZLEDİLER.

Mrt

12 MART İSTİKLAL MARŞI' NIN KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY' U ANMA ETKİNLİKLERİ OKULUMUZDA YAPILDI.

Mrt

KMÜ BESYO' DAN PROF. DR. MURAT TEKİN OKULUMUZDA BEYİN VE ÖĞRENME İLE DOĞRUYU KEŞFETME KONULU SEMİNER VERDİ.

Şbt

OKULUMUZ 3/A SINIFI ÖĞRENCİLERİNDEN İSTİKLAL MARŞININ 10 KITASINI EZBERLEYEN ÖĞRENCİLERE OKUL MÜDÜRÜMÜZ TARAFINDAN MADALAYALARI TAKDİM EDİLDİ.

Şbt

28 ŞUBAT SİVİL SAVUNMA GÜNÜ TATBİKATLARI VE PROGRAMI OKULUMUZDA YAPILDI.

Şbt

SOSYAL MEDYA FENOMENİ, LİSE ÖĞRENCİSİ AKİF ANDAL OKULUMUZU ZİYARET ETTİ.

Şbt

KARAMAN ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ GÖREVLİLERİ TARAFINDAN OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNE SIFIR ATIK EĞİTİMİ VERİLDİ.

Şbt

OKULUMUZDA, 6-7 ŞUBAT DEPREMLERİNDE VEFAT EDEN VATANDAŞLARIMIZ İÇİN 1 DAKİKALIK SAYGI DURUŞU YAPILDI.

Ock

Bakanlığımız tarafından hazırlanan "Dönem Sonu Sosyal Etkinlikler Planı" örneği üzerinden, uygulama kılavuzu dâhilinde birinci dönem son haftasının öğrencilerin ilgisini çekecek ve coşkuyla geçirilecek bir hafta olarak planlanmıştır. Okulumuzun karne haftasında kitap okuma, çeşitli sportif etkinlikler, kermes, müze ziyaretleri yapılmış ve öğrencilere pasta ikramı ile sonlanmıştır. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

OKULUMUZ İLKOKUL KISMI 3/A SINIFI ÖĞRENCİLERİNDEN İSTİKLAL MARŞI' NIN 10 KITASINI EZBERLEYEN 6 ÖĞRENCİYE MADALYALARI, OKUL MÜDÜRÜMÜZ FATİH ÇELİK TARAFINDAN TAKDİM EDİLDİ.

Kas

24 Kasım Öğretmen Günü okulumuzda kutlandı. Okul Müdürü Fatih Çelik "Saygıdeğer öğretmenler, değerli öğrenciler, bugün burada Öğretmenler Günü vesilesiyle bir araya gelmiş bulunuyoruz. Öncelikle bu anlamlı günde burada olmaktan büyük bir mutluluk duyduğumu ifade etmek isterim. Öğretmenler toplumun en değerli varlıklarıdır. Öğretmenler sadece ders anlatan kişiler değil, aynı zamanda rehberler, ilham kaynakları ve rol modeldirler. Bu vesileyle hain saldırılarda şehit olan Ayşenur Alkan, Arzu Özsoy, Necmettin Yılmaz, Şenay Aybüke Yalçın, Neşe Alten, Ayşe ve Numan Konakçı, Yasemin ve Bayram Tekin öğretmenlerimize Allah'tan rahmet diliyorum." dedi. Tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü kutlu olsun.

Kas

Okul Bocce Takımı'mız il geneli yapılan Ortaokul Erkek Yıldızlar Bocce Turnuvası'na katılmıştır. Öğrencilerin her alanda olduğu gibi sosyal yönden de gelişimleri sağlanmaktadır. Bu sayede öğrencilerin sportif faaliyetlere katılımı desteklenmektedir. Beden Eğitimi Öğretmeni Ahmet Barış İzler ve öğrencilere teşekkür eder başarılar dileriz.

Kas

Askeri dehasını, vatan sevgisiyle birleştirerek, milletin bağımsızlığı için tarihte eşine az rastlanır bir zafere imza atan Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümünde sevgi, saygı ve özlemle anıyoruz. Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.